In Blogg

Vi kan inte betona ofta nog hur taggade vi är inför den 7 december och World Aid Active’s WE ARE ONE gala på Friends Arena 🙂 Nu är det äntligen officiellt att Jason ”Timbuktu” Diakité kommer delta som talare samt att Yohio, Mohombi och Putte Nelson också är klara för galan! Superduperkul tycker vi 🙂

Yohio TimbuktuFriends Arena

”Utanförskap och utsatthet berör mig mycket, jag vet vad det handlar om. Vi behöver stå enade och visa att vi är ett. Att hjälporganisationer går samman på detta unika sätt tror jag kommer få stor genomslagskraft,” säger Yohio.

Vi på CharityFit instämmer och är så otroligt tacksamma att vi är en av de åtta utvalda organisationerna som medverkar under galan. Glöm inte att säkra din biljett HÄR och se till att lyssna på vår story om CharityFit och varför galan är så viktig för oss:

Bamsekramar / CharityFit

#tränahjärtahjälpa

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0

Start typing and press Enter to search

5 snabba med Cecilia