In Blogg

Mini-ladies super power

Det bara bubblar av kärlek och happiness när vi tänker på våra CharityFit kids! Fantastiskt att se hur de växer och blomstrar, tar initiativ, leder varandra och andra, engagerar sig för att världen ska bli bättre och ger allt på varenda träning. Vi kommer berätta mer snart om vad de hittat på mellan träningstillfällena – stolta så vi spricker.

Bootcampen i Humlegården har bestått av minusgrader, gyttja och till slut sol. Mycket skratt, tokigheter, intervallträning, kreativa hinderbanor med klättring i lyckstolpar (ha ha säg inte det till nån) ;), teamövningar, stafetter, massa värdegrundsbyggande filtsnack och tänk att de samtidigt genererat 2 750 kr till  HOPE587, Talita och Kung över livet – #tränahjärtahjälpa helt enkelt.

Varje barn som är med får alltid själv välja vilken hjälporganisation de vill ge till, så här har kidsen på Bootcamp Humlegården valt att ge:

Andrea: ”Jag har valt Kung Över Livet för att de hjälper många ungdomar och barn med ADHD som inte alltid får det stöd de behöver och så ska det inte vara!”

Chanelle: ”Jag har valt HOPE587 för jag tycker det är viktigt att barn som inte har det lika bra som jag och som inte blir mätta varje dag ska få mat och få det bra.”

Cesia: ”Jag har bestämt att mina 50% ska gå till alla organisationerna för jag tycker alla människor är värda lika mycket så alla människor ska få det bättre!”

Agnes: ”Jag har valt att stödja alla organisationerna för jag tycker att alla stödjer väldigt aktuella saker.”

Elvira: ”Jag har också valt att ge till alla eftersom jag gillar när pengarna går till bra ändamål!”

WE LOVE YOU  våra #starkasmåhjältar

 

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0

Start typing and press Enter to search

5 snabba med Cecilia