En CharityFit Coach är en driven person med hjärtat på rätt ställe, gillar träning, har ett engagemang  för barn och ungas utveckling och har en förmåga att få andra människor att växa och blomstra. En CharityFit Coach är duktig på att få saker att hända och full av kreativitet. Coachens primära uppgift är att ta ägandeskap av CharityFits vision och förvekliga denna genom att verka som en sund förebild för barnen, uppmuntra dem och driva bootcamps i sin lokala miljö.

Coacher
Vill du också bli CharityFit Coach? Vad roligt =)
Skicka ett mail till info@charityfit.se eller fyll i formuläret här till höger.

Våra CharityFit Coacher:

Frida

Frida Sikström

Område: Västerort Stockholm

Frida tävlingssimmade under flertalet år och avslutade sin medverkan i klubben med att träna både nybörjare som tävlingssimmare i några år. Hon är nyutexaminerad  lärare vid Stockholms universitet, med inriktning på äldre åldrar. Vid sidan om studierna arbetade hon åt Stockholms stad med simskola en kväll i veckan. Arbete med barn och unga har alltid varit närvarande i hennes liv. Frida har tillsammans med Sofie kört Tjejklassikern 2015 vilket innebär träning inom en rad olika grenar.

Maria

Maria Rana

Område: Solna

Med en grund som pedagog i förskola, skola och ett stort intresse för barn och deras utveckling sökte sig Maria till Charity Fit.
Idag driver hon en förmedling utav barnvakter och filar på sina tavlor när hon inte blir aktiverad av sin dotter på snart 3 år. Att vara ute/inne och röra på sig känns viktigt, det gäller både barn och vuxna. Att känna tillhörighet och få utbyte av varandra. Maria dansade i många år, älskar att vara på landet i naturen, fysisk träning – ja det är gymmet när det finns tid, annars passar hon på att vara aktiv med sin dotter.

Sofie

Sofie Astvik

Område: Västerort Stockholm

Sofie är utbildad marknadsförare och jobbar i dag på iGoMoon, ett företag som bygger hemsidor. Hon har erfarenhet av arbete med barn och unga inom idrottsverksamhet. Sofie jobbade som tennistränare efter att ha lagt racketen på hyllan, efter flera år som utövare av sporten. Hon brinner för att inspirera sin omgivning till att leva ett sunt liv samt att följa sina drömmar. Sofie har tillsammans med Frida kört Tjejklassikern 2015 vilket innebär träning inom en rad olika grenar.

Cecilia Thuvesson
Cecilia Tuvesson

Område: Vasastan/Lidingö

Grundare Charity Fit

Linda Johansson
Linda Johansson

Område: Vasastan/Lidingö

Grundare Charity Fit

0

Start typing and press Enter to search